Nieuwe tijd ?

Je hoort en leest tegenwoordig veel over de nieuwe tijd. Nieuwe tijds kinderen, de nieuwe tijd na 2012 – o.a. volgens de voorspellingen van de Maya’s, en de nieuwe tijd van de wetenschap. Middels de intrede van de Quantum Fysica.

Leven wij In een nieuwe tijd ? (leben wir in eine neue zeit ?)

Als je het logisch bekijkt is het antwoord heel simpel: JA.  Om de eenvoudige reden dat het altijd een nieuwe tijd is. Het leven kan zich niet herhalen. Het verandert  a l – t i j d 
Elk jaar is een nieuw jaar. Dus de tijd ook.

 Kennismaking met de nieuwe mens.

Wees bereid met nieuwe ogen naar jezelf en de wereld te kijken. Naar het universum, de schepping met al zijn facetten.

Leven in de nieuwe tijd,  is leven met een nieuwe kijk.

En dat is een keuze. Je kunt vasthouden aan het wereldbeeld waarmee je bent grootgebracht, of je kunt je openstellen. Voor nieuwe informatie. Nieuwe kennis, nieuwe inzichten. Het is aan jou of je jezelf welkom heet in een nieuwe tijd.

Welkom in de nieuwe tijd.

Heet jij je nieuwe zelf welkom ? Dat is in feite de vraag. Of hou je vast aan statisch model van jezelf ?  Of weetje dat alles altijd verandert, en zeker alles wat leeft. En geloof je in groei, en in ontwikkeling ?

Zo komt de vraag:  Ben jij bereidt jezelf en je leven door nieuwe ogen te bekijken ?

Want eerlijk gezegd; waarom zou je dat doen ? Als het voor jou prima is zoals het is, dan hoef je er niks aan te veranderen. Maar het kan ook zijn dat je juist behoefte hebt aan een nieuw zelf. Als dat het geval is, dan heb je de mogelijkheid om een nieuw zelf te realiseren. En een nieuwe wereld te ontdekken.

Hoe ?

Wat we van de Quantum Fysica leren is dat aandacht en intentie invloed hebben op wat er werkelijk plaatsvindt.

En dat is een nieuwe kijk. Als je daar van bewust wordt, verandert je hele wereld. Dan ben jij in de nieuwe wereld.

Leven in een nieuwe wereld.

Dat kan soms met reusachtige sprongen gepaard gaan, die soms je hele leven op zijn kop zetten.  Maar veelal is het ook een proces van geleidelijkheid. Naarmate je langer naar een tekening kijkt, ga je meer details zien. Zo ook met bewustwording. Simpel een kwestie van je aandacht er op richten. En elke keer als je dat doet, zal je iets nieuws ontdekken.

Je wordt je bewust van dingen die eerder geen rol speelde in je wereldbeeld. Aspecten van jezelf, en je leven waar je vroeger geen aandacht aan besteedde.